sabke-SM-kel.reismee.nl

3 mei tot 10 mei *

Hey allemaal,

Deze week was het een heel drukke week. We hebben ons project in het weeshuis gedaan. De kinderen waren heel druk .. We hebben de hele week gewerkt aan ons logboek zodat deze zeker af is voor we terug naar huis keren. We waren blij dat alles achter de rug was zodat we zeker nog van onze laatste dagen konden genieten.

Vrijdag zijn we nog een bezoekje gaan geven aan onze stageschool! Het was super om de kinderen nog eens te zien en de leerkrachten! We gaan ze allemaal missen.. het was een superervaring!

Zaterdag zijn we souveniers gaan kopen voor iedereen, jeeeej! Veel geld opgedaaaaaan! Sabrina, Line en Julie zijn uitgegaan naar de BLISS en Kelly is samen met Vicky en haar mama iets gaan drinken.

Zondag hebben we lekker aan het zwembad gelegen.. en ook aan onze valiezen begonnen! In de avond zijn we gaan eten.. bij de cappucinooooo.. LEKKER! en we hebben gezongen.. :)

Vandaag zijn we een bezoekje gaan geven aan de stageschool van Line en Julie.. We hebben onze valiezen verder afgemaakt en zijn bang voor OVERGEWICHT :) haha .. en vanavond gaan we lekker uiteten.. Laatste keer bij de Greenhouse!!!!!!

En we gaan het nog eens superleuk maken samen met de meisjes WANT we gaan ze SUPERHARD MISSEN! Het was hier zo leuk samen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MORGEN KEREN WE TERUG NAAAAAAR HUIIIIISSSSS!!!

Dikke kus en tot woensdag allemaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

Sabrina en Kelly