22, 23, 24, 25 februari 2010
Hey allemaal,
Maandag zijn we opzoek gegaan naar een laundry, maar we hebben geen gevonden. Of ze waren gesloten voor altijd, of ze bestonden nietmeer. Dus zijn we maar waspoeder gaan halen om onze was met de hand te wassen.
We hebben een echte marathon gelopen voor ne laundry, we waren kapot! De hele tijd droegen we onze spullen in een zak en dat werd na een tijd heel zwaar!
Die dag zijn we lekker gaan genieten van het mooie weer en de zee! S' avonds zijn we een slaatje gaan eten bij Julie en Line!
Dinsdag hebben we gewerkt voor school! Niet de hele dag natuurlijk, nee nee! We zijn in de namiddag weer gaan genieten van het weer! Al is het deze week wat minder! Af en toe regent het! Achja dat mag ook is zeker?! Die avond hebben we lekkere pasta in tomaten roomsaus gegeten! mmm!
Woensdag hebben we nog wat gewerkt voor school en daarna weer gaan genieten van het lekker weertje! S' avonds zijn we naar de cinema gegaan. Voor de verjaardag van Nick. Ne jongen dat Julie en Line hebben leren kennen, het kan ook niet anders het is hun buurjongen!
We hebben The Wolfman gezien! Geen fantastische film! Sabrina en ik hadden zin in popcorn en drinken, maar alles moest vlug gaan, want de film was al begonnen! Dus maar geen popcorn en drinken! In de cinema was het ook kou! Brrr! Gelukkig had ik mijn jas aan en Sabrina haar pulleke mee!
Donderdag hebben we gewerkt voor school 'weeral' hihi! Gaan boodschappen doen en dan weer gaan genieten van het mooie weer en het zwembad! Julie en Line hebben ons een band gekocht! Keileuk! Vooral als je in de golven bent.. S' avonds hebben we rijst met kippennuggets gegeten!
Morgen gaan we naar school dus dat wordt weer vroeg opstaan! Ziezo weer bijna een weekje verder!
Dikke kusjes
We missen jullie
Sabrina en Kelly
Ja en kel vergeet de zeggen da IK al het lekkere eten heb gemaakt en da kel zat toe te kijken hehe en soms is roerde in de potten hehe :)
amai,wat een bruine snoetjes!!!!!