12 april tot 17 april
Hallo allemaal,
Hopelijk gaat alles goed daar in Belgie we hebben het nieuws namelijk gehoord van de vulkaan en al het stof in de lucht.
Hier verloopt alles vlotjes onze stage zit erop en het was fantastische goed we kijken er met een zeer goed gevoel op terug en gaan zeker en vast al onze kinderen missen. De 7 weken waren vermoeiend maar leuk en zeker en vast om niet te vergeten. Vrijdag hadden onze leerkrachten en de directie dan ook een kado voor ons, een zak met een t-shirt en een beker en pennen en een kalender enz in. Het heeft ons zeker en vast ontroerd. Maar wat zij niet wisten was dat we voor hun ook iets mee hadden. Na onze 'toespraak' werd alles overhandigt en moesten de leerkachten een traantje weg pinken. De kinderen hebben we dan verrast met wat chips waar ze meteen op vlogen. Zeer grappig om te zien. En om 13U hebben we van iedereen afscheid genomen. Dit zullen we nooit vergeten.
Nu is het dus 2 weken VAKANTIE en kunnen we eindelijk gaan genieten van ons eilandje waar de zon minder en minder aan het schijnen is hopelijk komt ie snel terug :).
Straks (17APRIL) gaan we lekker chillen aan het strand en genieten. Daarna moeten we naar de apoteker want met mijn ogen (Sabrina) gaat het niet zo goed. Het wordt dus stilaan tijd dat we naar huis gaan.
Maar in de avond gaan we lekker gaan eten in de capoccino in simpson bay en genieten mmmm we hebben al zin in iets lekker :D.
Tot binnekort
Dikke kus xxx
Kelly en Sabrina
Hey Dag Kelly en vriendinnen,
Jullie afscheid op school was precies indrukwekkend. Geweldig dat jullie jullie zo snel geïntegreerd hebben en aanvaard werden. En nu vakantie. Luxe beesten ;-). Geniet er maar van. Het weer was gisteren super in Brussel. Lekker in de tuin kunnen werken. Patatjes in de grond en van alles geplant. Gisterenavond even naar toneel - 't ging over een communiefeest. Amaai is daar gevloekt en gescholden door onder ander Jef Van De Poezze, Audrey en ook Greta Pancke. Ik heb echt goed gelachen. Dat deed deugd.
Allez, profiteer nog maar goed van jullie laatste weekjes op Saint-Martin. Bruno en Ken staan te popelen, lees ik op facebook.
Doeioeioei,
Ann en Walter
Hey sab, alles goed daar met u? Ik lees dat het ni goed gaat met u ogen? Wa hebt ge , een ontsteking ofzo? Afgelopen zondag hadden we onze laatste match in Moorsel , tegen moorsel 2 en ge raad het nooit we zijn verloren!!! En met nen 3-0, het kon echt ni erger, ja het was simpel gezegd ni goe. Spijtig om zo het seizoen te moeten eindigen maja. Vrijdag gaan we terug zumba'en met u mama en salia, het is weer al een paar weken geleden:-) Zondag gaan we terug eten en dan zien we u miss op de webcam eh! We kijken ernaaruit da ge terug in belgie zijt!! Dikke zoen ikke en u zus!! xxxx geniet er nog van!! xxx
Ela katrientje en zusje,
alles goed hier :). ja heb het gelezen op de mail van Jean ni te doen ze alle wij hadde er toen toch tegen gewonne. als ik er ni ben e dan valt alles int water ge ziet wel e :):).
Het is ni echt een ontsteking aan mijn ogen ma ze juiken en zien voordurend rood van mijn lenzen omda het hier te warm is en die drogen te snel uit dus nu moet ik druppels in doen zo da da zou genezen maja en moet nu ook speciale druppels in mijn lenzen doen zoda ze ni uitdrogen. Mag ze nu wel 2 weken ni aan doen dus pas als ik terug ben moet ik nog is proberen.
Ik ga ook blij zijn terug thuis te zijn ze terug mijn gewone leven hehe :D en mis jullie allemaal ze
dikke kus
sab