sabke-SM-kel.reismee.nl

Schoolweek en weekend (1 T.e.m 7 maart)

Hallo Allemaal,

We hebben onze eerste stage week erop zitten. De week is zeer snel gegaan en we hebben ons zeker en vast geamuseerd met al de kinderen ook al waren ze zeeeeer druk deze week. We waren wel super blij dat het vrijdag was en dat we eindelijk nog eens goed en lekker lang konden uitslapen maar eerst nog feesten.

Vrijdag zijn we dan naar Heineken Regatta gegaan. Een feestje hier op de dijk in Phillipsburg. Er waren veel standjes waar je drinken kon halen en een aantal podiums waar mannen aan het optreden waren (reggae muziek). Het was wel leuk maar we hadden meer van dit feestje verwacht aangezien een hollander ons had gezegd dat dit HET feestje was :). Maar we hebben er zeker en vast een feestje van gemaakt samen met Line, Julie, Vicky en Sara.

Zaterdag hebben we wat gewerkt voor school en we zijn gaan winkelen in een grote supermarkt. We hebben daar eindelijk vlees gevonden mmmm kip en nen goeie steak dat gaat ons goed smaken :). Daarna zijn we terug naar ons hotel gegaan om ons te douche en ons klaar te makenom eens samen te gaan eten. Vicky en Sara zijn uiteindelijk niet mee gegaan omdat ze wat ziekjes waren jammer wat het was super lekker. We zijn naar een Italiaanse Lounge gegaan waar we lekkere pasta hebben gegeten. Daarna zijn we nog wat gaan drinken in de Allis waar een drankje bijna 4 dollar kosten we waren geschoken als we de rekening kregen.

ENVandaag hebben we bijna de hele dag gewerkt aangezien het weer lekker aan het regenen was buiten. We hadden wel zin om te zwemmen maar het ging niet.

EN morgen begint weer een nieuwe stageweek.

Dikke kus

Kelly en Sabrina