sabke-SM-kel.reismee.nl

26, 27, 28 februari + 1 maart 2010

Hey allemaal

Laughing

Vrijdag zijn we vroeg opgestaan omdat we naar onze stageschool moesten gaan om nog vanalles te bespreken. Natuurlijk was onze school gesloten wegens workshops! Maar we hebben wel wat dingen kunnen bespreken met de directrice van Cycle 2! Nadien zijn we weer opzoek gegaan naar ne Laundry! en ja we hebben ene gevonden! dankzij een vriendelijke mevrouwtje!

Nadien zijn we weer naar ons hotel gegaan, onze bikinis aangedaan enaan het zwembad gelegen!

In de avond zijn Sabrina en ik gezellig iets gaan drinken! Nadien op strand gaan liggen en lekker gek gedaan! We hebben fotokes getrokke en veel gebabbeld!

Zaterdag zijn we onze was gaan halen! Eindelijk propere kleren! Hihi! We hebben aant strand gelegen en savonds iets gaan drinkenmet Line en Julie! Sabrina heeft kunnen pokeren met Hollandse jongens! Spijtig genoeg heeft ze niet gewonnen, maar het was wel leuk om naar te kijken!

Zondag was een relax dagje! Gaan zwemmen, drinken.. en dan wachten tot Vicky aankwam! Na dat Vicky hare bikini had aangedaan zijn we weer gaan genieten van het zwembad!

Vandaag was onze eerste stagedag! Pffft zo vroeg wakker! Maar het was nog wel leuk! Vrijdag of volgende week maandaggaan we alles bespreken met onze directrice van Cycle 1! Zodat we weten wat we mogen en wat niet! En vooral dat we weten in welke klas we nu lesgeven!

Binnenkort komen er nieuwe fototjes!

Dikke kusjes

Kelly en Sabrina

Katrientje

Hey sabke! wat ne schone foto van ulle 2! Ge ziet al schoon bruin ze! Ik lees hier net ulle verhalen van afgelopen dagen, amai chance da ge ne laundry gevonden hebt en dat ge niet u was met de hand moet doen :-) haha. Hoe kan da dat gij verliest met de poker? die hollandse mannen met hun praatjes hebben u zeker afgeleid :-) ik hoop dat vicky goe is aangekomen en dat u cd aangekomen is :-) zaterdag gewonnen met de volleybal 3-0, wraak genomen op kortenberg!! Achteraf zijn we da gaan vieren in Hasselt op Regi in the mix, twas fantastisch met enkele special guests linda natuurlijk, katherine, jessy en stan van samang zelfs en nelson. Twas een cool feestje, we hebben u gemist! Zondag u familie'ke gezien voor u oma haar verjaardag, twas fun in de chinees! :-) Kga u laten , een beetje verder werken voor school :-) Dikke zoen en vele groetjes van u zus en mij xxxxxxx

sabrina

Danku katrientje :). Ja ons ma had het gezegd ze, heb ulle gemist op skype alle. Ben fier op ulle da ge vraak hebt genomen op Colomba hehe het zal ze leren se :p en het feestje erna had ik zeker ook willen doen had super geweest maja heb hier wel knappe hollanders leren kennen :D mm :p en vrijdag is het hier een groot feest van Heiniken dus zal dan nog is goe vieren e.

Dikke kus en tot snel
xxx

sabrina

*wraak :p dus

Katrientje

Hela, de mama vroeg nog om mee te kome naar jullie thuis zodat we konde skype maar we waren kapot van regi :-) en amuseer u maar met die knappe hollanders, maar braaf zijn eh ;-) amuseert u vrijdag!! tot snel xxxxxx

Evike

Hey ladies,

wat zien jullie er goed uit zeg! Toffe verhalen!!
amuseer jullie ginder maar goed, geniet van het weer!!! hier schijnt eindelijk de zon ook eens maar tis nog koud hoor (toch nog 0 graden) brrrr...
groetjes
Evike